KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Gazi Ortaokulu ve okulumuz Rehberlik Servisi işbirliği ile Gazi Ortaokulu öğrencilerine okul tanıtımı gerçekleştirildi. 9. sınıftan 12. sınıfa ve mezuniyet sonrası iş olanaklarına kadar öğrencileri bekleyen süreçler hakkında okul yöneticileri, alan öğretmenleri ve öğrencilerimiz bilgi verdiler. Oldukça ilgilerini çeken alanlarımız hakkında anlatılanları dikkatle dinleyen öğrenciler merak ettiklerini öğretmenlerimize sorarak öğrenme imkanı buldular. Okul turu yaptırılarak öğrencilere okulun fiziksel imkanları da gösterildi.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi iş birliği ile Kahramanmaraş il emniyet müdürlüğüne bağlı Toplum destekli polislerimizce, Toki 21. yy Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi öğrencilerimize yönelik Polislik mesleği  tanıtımı yapıldı ve polis olmak isteyen öğrencilerimizin soruları cevaplandı.

Tesisat  Teknolojisi Bölümü öğrencilerinin uygulama duvarı çalışması

Ock

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube tarafından okulumuz öğretmenlerine yönelik "En İyi Narkotik Polisi Anne" konulu seminer faaliyeti gerçekleştirilmiştir. Seminer kapsamında uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, çözüm yolları ve önerileri gibi konularda öğretmenlerimizin bilinçlendirilmesi  ve farkındalıklarının artırılması amaçlanmıştır.

Ock

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 3 Mart'ta gerçekleştirilecek 2024 Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı başvuruları alınmaya başlandı. Okul Rehber Öğretmenimiz Ayşe Nur KATIRCIOĞLU 12. sınıf öğrencilerine yönelik tanıtım faaliyeti düzenledi.

Ock

Okulumuzda Çedes projesi kapsamında Rehber Öğretmenimiz Esra Nur Şimşek ve Edebiyat öğretmenimiz Gülden Ardıç öncülüğünde aralık ayı yardımseverlik ve merhamet kazanımları kapsamında çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Sibel Şahin 9. sınıf öğrencilerine "Meslek Seçimi" konulu seminer ve pano çalışması yapmıştır. Çalışmalarda meslek seçiminin insanın geleceğini şekillendiren en önemli kararlardan biri olduğu belirtilerek doğru meslek seçmenin önemi vurgulanmıştır.

Ara

Dulkadiroğlu İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Rehberlik Servisi işbirliği ile okulumuz öğrencilerine "Öz Bakım Becerileri" konulu seminer verilmiştir.

Kas

CEDES PROJESİ KAPSAMINDA Rehberlik servisi ve Aile Bakanlığı personeli işbirliği ile Okulumuz öğrencilerine 3 gün boyunca Bağımlılıkta Öz Denetim konulu seminer verilmiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşını gururla kutluyoruz.

Türk Milletinin yeniden dirilişinin ifadesi olan Cumhuriyetimiz, kuruluş günündeki sarsılmaz inancı daima koruyacak, Yüce Türk Milletinin "Fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür" yaşama garantisi olmayı ilelebet sürdürecektir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecekte de mesut, muvaffak ve muzaffer olacağına güvenimiz tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümünü kutluyor; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında Okul Rehber Öğretmenimiz Esra ŞİMŞEK, 9. sınıf öğrencilerimizde Değerlerimle Değerliyim konulu sınıf rehberlik etkinliği gerçekleştirmiştir.