KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

03442320305
03442320304
Adres
Yavuz Selim Mah. Hacı Bektaşi Veli Cad. No.10 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş Diş Hastanesinin civarı TOKİ Mesleki Eğitim Kampüsünün ilk okul binasıdır.
Vizyon
Çağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiller yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın mesleki eğitimdeki gereksinimlerini karşılayan; Mesleğinde lider eleman yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Mesleki eğitim alanında okulumuza yönelen öğrencilerimizi iş hayatına hazırlarken ve alanlarındaki bir yüksek öğretime yönlendirirken, sanayinin ihtiyacı olan, manevi değerlere sahip,gelişmelere açık,teknolojiyi takip eden; Teknik elemanlar yetiştirmektir.
.
Öğrenci :1970
08:00 12:50 13:50 17:00
PANSİYONUMUZ BULUNMAMAKTADIR.
Ulaşım
ŞEHİR İÇİ 28, 29, 3, 19 NUMARALI HALK OTOBÜSLERİ OKULUMUZUN ÜST CADDESİNDEN GEÇMEKTEDİR. OKULUMUZ DİŞ HASTANESİNİN ARKASINDAKİ MESLEKİ KAMPÜS İÇERİSİNDEDİR. DİŞ HASTANESİNE GİDEN ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARLA OKULUMUZA ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
Yavuz Selim Mah. Hacı Bektaşi Veli Cad. no:4 Dulkadiroğlu Kahramanmaraş
İL MERKEZİNDEDİR.
Sportif Etkinlikler
HENTBOL, FUTBOL,VOLEYBOL,MASA TENİSİ VE GÜREŞ BRANŞLARINDA İL GENELİ YARIŞMALARA KATILIM GÖSTERİLMEKTEDİR.
TÜBİTAK VE METEF
TÜBİTAK PROJELERİ ,SEUP 2 PROJESİ,21.YÜZYILDA İSG PROJESİ