KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - TOKİ 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MEHMET GAZİ ERGÖREN - OKUL MÜDÜRÜ

10.10.1975 yılında Kahramanmaraş´ta doğdu. Sırasıyla Afşin Efsus İlkokulu, Afşin Lisesi Ortaokul bölümü, İbrahim Çalık Lisesi, okullarında öğrenim gördü. Lisans Eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği (Samsun) Bölümünde 1996 yılında bitirdi. Akabinde yüksek lisans eğitimini Kırgız Türk Manas Üniversitesi Türkoloji Bölümünde yaptı. 1997-99 yıllarında Özel Masem Dershanesinde Kadrolu olarak çalıştı. Sırasıyla Dulkadiroğlu İÖO, Ticaret Meslek Lisesi, Kahramanmaraş İÖO, İbrahim Çalık Lisesi´nde öğretmen olarak görev yaptı. 2009 yılında yurt dışı görevi ile Kırgızistan Bişkek´e gitti. Orada TÖMER´de çalıştı. 2012 yılında yurda dönüp Mükrime Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi´nde müdür yardımcısı ,Önsen Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde okul müdürü olarak görev yaptı. Halen Toki 21. Yüzyıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü  olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.